Válaszd ki a megfelelő Mizuno futócipőt!

2010.09.04. 10:47

megjegyzés

Érdemes néha böngészgetni a Mizuno hivatalos honlapját, a www.mizuno.eu oldalt. Mivel nálunk nincs hivatalos marketing, ezért a havi egyszeri ránézés váltja ki a hírleveleket. Csináltak egy nagyon szép és jó, de lassú oldalt (szélessáv előnyben), ahol néhány anatómiai és egyéb paraméter alapján cipő típusokat ajánl az oldal, árakkal együtt! Az oldal címe, ahol a nekünk való cipőt megtaláljuk: www.myprecisionfit.com

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mizuno.blog.hu/api/trackback/id/tr42270546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bau 2010.09.20. 17:39:09

Sziasztok!Szeretném tudatni veletek,hogy elkezdtem a Mizuno márkával foglalkozni,lényegében van minden ami ehhez a márkához tartozik.Ideiglenesen a mizuno.boltaneten.hu oldalon vannak a termékek amíg a rendes honlap nem lesz meg.Egyenlőre csak a cipők vannak feltőltve,de van minden ami a futáshoz kell,ha esetleg nincs olyan cipő a honlapon ami kellene írjatok mert folyamatosan vannak mások is.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása