Új terepcipő a Mizunótól!

2012.09.06. 08:33

megjegyzés

Jobbkor nem is jelenhetett volna meg! Nincs terepcipőm. Ebben az évben utoljára márciusban volt a lábamon terepcipő, azóta aszfaltos cipőben futom a terepversenyeket. Folyamatosan nézegetem az internetes áruházakat, mikor lesz kapható klassz terepcipő egy visszautasíthatatlan akció keretében. Ennek az új Mizuno Wave Ascend 7-nek azért örülök, mert így olcsóbb lesz az előző verzió. Érdekes hozzáállás tudom, de egyelőre ez kezd mifelénk normális hozzáállásnak tűnni. Amellett, hogy valahol ez szégyen is. Szóval íme, itt az új terepcipő! A marketingesek által írt blablától megkímélek mindenkit, a lényeg, hogy új fejlesztés, benne van az összes terepre szükséges jellemző.

wave_ascend_7.gif

Akit mégis érdekelnek az éjjel-nappal értünk dolgozó cipőfejlesztők, nézzék meg az alábbi videót. Kisujján van a gyűrű és feketére festett a körme Newmannek. A nagy brainstormingok alatt csinálhatta. :) Az órája nem kellene.

A bejegyzés trackback címe:

https://mizuno.blog.hu/api/trackback/id/tr274758253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása