Mizuno Wave Rider 16

2012.10.19. 20:13

megjegyzés

A gyártó novemberben kezdi forgalmazni. Az Amszterdam Maraton expóján a szerencsésebbek már a kezükbe is vehetik, sőt lábon is kipróbálhatják. Tavaly decemberben jelent meg a 15-ös Rider, ami nagyban eltért a 14-estől. Ez utóbbi egy zsákutca volt. Én is vettem, nem jött be. A most megjelenő Wave Rider 16-os miben különbözik a 15-östől? Nos, a talp középső része teljesen ugyanaz. Az igazi újítás a felső részben van. A Mizuno könnyebb anyagokat használ, kevesebb műbőr rávarrást és így 29 grammal csökkent a cipő tömege. Ezáltal a bűvös 10 unciás (kb. 290 g) határon belül van. Az alábbi képen a férfi és a női cipők egy-egy színkombinációja látható. Soha nem a szépségükért vettem ezeket a cipőket. A várható színkombinációk:

Férfi:

  • sárga/kék/antracit
  • narancs/ezüst/sárga
  • fehér/piros/antracit
  • kék/birodalmi kék

Női:

  • kék/rózsaszín
  • ibolya/narancs
  • fehér/ibolya/antracit
  • piros/zöld/fekete

wave_rider_16.gifmizuno_wave_rider_16.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://mizuno.blog.hu/api/trackback/id/tr444858696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.10.26. 17:59:50

Szerintem jól is néznek ki (mondjuk ez aztán tényleg szubjektív), felpróbáltam egy Fortist és iszonyat kényelmes, viszont mérsékelten pronálok így Nirvana a kiválasztott. Kassán nincs, írtad hogy Bécsben is vásároltál már, ott hol lehet jó árakat találni? (Mizuno Austria hivatalos oldalán 160EUR, ami nagyon sok)

2012.11.29. 19:30:35

Kalácspénz jött a számlámra-imádom a munkaadóm- így aktuális a cipőcsere. Van tipped hol vegyek Mizunót a szlovák cégen kívül?(ott Nirvanát nem tartanak).

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.12.03. 09:05:13

@saaby.: Nirvanát láttam a Decathlonban, de nem mostanában. A Nyúlcipőbolt is tart Mizunót, de ha a magyar forgalmazót megkeresed, szerintem megmondja, hova szállítottak az országban cipőket. www.mizunosport.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása