Hírek a Mizuno házatájáról

2009.06.06. 16:44

megjegyzés

 A Mizuno frissítette a hivatalos oldalát. Nagyon jól megcsinálták, sportonként, nemenként, lábtípusonként el lehet könnyen jutni a kívánt cipőhöz. A tavalyi cipők mellett vannak új modellek is. A Wave Genesis, Crusader, Ultima, stb.  

 

 

És a legfontosabb, ami miatt írom ezt a bejegyzést, hogy a Mizuno készített egy oldalt, ahol az általa támogatott maratonok, félmaratonok vannak felsorolva. Ennek az oldalnak a címe: www.mizunorunningseries.com. Sajnos regisztrálni csak akkor érdemes, ha indulni akar az ember valamelyik britt versenyen, ahol indulási jogot lehet szerezni a Milánói Maratonra.

 

A hozzánk legközelebbi versenyek a Kassai Maraton és a Bécsi Maraton. Ez utóbbi már áprilisban megvolt, a kassaira azonban még lehet és érdemes is jelentkezni. Június 30-ig csak 25 euró a nevezési díj, utána már 40. Jómagam már jelentkeztem a félmaratonra. Mizuno technikai pólót csak a maratoni futók kapnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://mizuno.blog.hu/api/trackback/id/tr961167610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása