Kihagyás

2010.02.09. 16:43

megjegyzés

Sajnos egy előre nem tervezett hosszabb pihenőt kell beiktatnom az edzésnaplómba. Három hete megfáztam, majd az antibiotikumos kezelés alatt elkezdtem szédülni. Ez azóta is tart. Így nem tudok futni és étvágyam sincs nagyon, ezért le is gyengültem. Persze nem felejtettem el az árpilis 18-i dátumot, amikor a Bécsi Félmaraton lesz. Egyelőre úgy néz ki, hogy nem egyéni csúcsot fogok futni aznap. Most még azt sem látom, mikor kezdek el edzeni újból. Ráadásul nem térhetek vissza 14 km-rel, hanem csak fokozatosan, 5-8-10 km. Valószínű, hogy ha sikerül még ebben a hónapban elkezdeni a visszatérést, akkor az említett hosszakat fogom csak futni. Az őszi maratont nem érzem veszélyben. Mivel nem tudjuk mitől szédülök, ezért csak reménykedni tudok, hogy hamarosan elmúlik ez a lidércálom. Orvosnál természetesen már voltam, kivizsgálások folyamatban. Ilyenkor jön rá az ember, hogy az egészség és a család a legfontosabb világon!

Mondanom sem kell, hogy a betegség előrejelzésében sokat segített az órám, amivel az eltárolt RR intervallumok alapján 3 nappal előtte láttam, hogy valami nem az igazi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mizuno.blog.hu/api/trackback/id/tr991743081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helemburgis 2010.02.10. 10:14:01

Jobbulast! Aprilisig azert meg van idö, menni fog meg az a felkeszüles, s amugy is egy felest le tudsz nyomni barmelyik nap, nem? ;)
Ha ez vigasztal (bar gondolom, nem), nekem a futomü adta meg magat rögtön a 12 hetes progi 1. hete utan, uhogy most egy ultraminimal-maraton felkeszülessel hazardirozok. Igy talan startvonalhoz tudok allni, de perpill meg ez se 100%. :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2010.02.13. 08:24:36

Ma érzem először az elmúlt három hétben, hogy el kellene menni egy 3 km-s körre. 3 km? Máskor ez a bemelegítés, ma a visszatérés tesztje. Ha túlélem, akkor van remény. Április tényleg messze van, de mégis olyan közelinek tűnik!

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2010.02.26. 10:01:12

@BGy: na eltelt még tíz nap, hogy állsz? meggyógyultál?
ettől egyébként még tök nyugodtan futhatsz egyénit a félmaratonon, hiszen az állóképességed nem csökken, csak a pillanatnyi formád, arra meg 6 hét több, mint elegendő.

baumi 2010.02.26. 21:08:53

Sziasztok!Akit érdekel nálam lehet mizuno futócipőket vásárolni.Bővebb információ a baumgartner77@freemail.hu címen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása