Te is futhatsz az olimpiai lánggal!

2011.08.25. 17:00

megjegyzés

A Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke, Dae Hyu Kim fontosnak tartotta kiemelni, hogy a MOB-ot 1996 óta támogató cég szerint a sport alapvető fontosságú az emberek életében, „képes korra, nemre, nemzetiségre és vallásra való tekintet nélkül csapatokba állítani az embereket azért, hogy egy közös cél érdekében összefogjanak."



A Samsung kezdeményezése szerint az olimpiai fáklyafutáson ezúttal „hétköznapi” szurkolók is részt vehetnek, olyanok, akik szakmai téren vagy magánéletükben valami plusszal szolgáltak. A Nagy-Britanniában sorra kerülő jövő évi futásra így bárki jelentkezhet, a jelentkezéseket a SamsungSport.hu oldalán keresztül szeptember elsejétől a hónap végéig lehet elküldeni, a pályázatok között a Borkai Zsolt MOB-elnök által vezetett zsűri dönt. Korábban olyan hírességek futottak a lánggal, mint Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszónő, Halász Judit színésznő vagy Besenyei Péter műrepülő.

A Samsung Electronics Magyar Zrt. és a Magyar Olimpiai Bizottság csütörtöki közös sajtótájékoztatóján Molnár Zoltán, a MOB főtitkára kiemelte, hogy a fáklyával való futás rendszeresen az első olyan esemény, amely a közelgő olimpiai játékokra irányítja a figyelmet. Az olimpiai bizottság főtitkára elmondta: bízik abban, hogy a jövő évi ötkarikás játékokon 150-160 honfitársunk vehet majd részt. Molnár azt is megemlítette, hogy az olimpikonok felkészülése az állami és a szponzori támogatásoknak köszönhetően rendben zajlik.

Jávorszky Iván, az SOS Gyermekfalu Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta, hogy ezúttal a gyermekfalu egyik lakója is részt vehet a váltón, és életre szóló élményt szerezhet az olimpiai fáklyafutáson. Kassai Viktor is futni fog a lánggal, a nemzetközileg elismert labdarúgó játékvezető a pekingi ötkarikás játékokon a férfi torna döntőjét vezethette.

A Samsung alkalmazottai a sajtótájékoztató után sportcipőt húztak, és a Margitszigeten egy jóleső futással bizonyították sport iránti elkötelezettségüket.

Forrás: samsungsport.hu

Szerző: BGy

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mizuno.blog.hu/api/trackback/id/tr143180165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helga84 · http://lhrunner.blogspot.com/ 2011.08.31. 17:43:53

Wow, ez tök jól hangzik... kár, hogy sehol semmi kiemelkedőt nem értem el, különben szívesen jelentkeznék... :(

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.01. 08:39:08

@helga84: én jelentkezem erre az olimpiai lángos futásra, bár nem szól mellettem semmi, mert tényleg "hétköznapi", unalmas csávó vagyok. Bár elvileg ilyeneket keresnek. :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása