Mizuno Wave Inspire 8 Osaka Edition

2011.09.30. 11:27

megjegyzés

Egy korábbi bejegyzésben említettem, hogy ejtek majd pár szót a stabil cipőkről is. Előrebocsátom, semmilyen tapasztalatom nincs ezekkel a cipőkkel, hiszen nekem neutrálisak kellenek, de néhány fórumot átnéztem és a gyártó ajánlásai alapján írtam ezt a nyúlfarknyi bejegyzést.

A Wave Inspire sorozat azoknak a futóknak készült, akiknek egy kis megtámasztásra van szükségük, mert pronálnak futás közben. A legyező típusú műanyag Wave Plate a  földetéréskor úgy mozdul el, hogy a láb pronáló mozgását csökkentse. Ezáltal nem zavaró módon biztosítja a megtámasztást. A külső talpélnél található AP+ is segíti ezt a folyamatot.

A Wave Isnpire 8 megjelenése 2011. decemberében várható. Azonban az Osaka Maraton tiszteletére már októberben kijön egy érdekes színvilágú változat női és férfi változatban egyaránt. Az alábbi képeken ezek láthatóak.


Női


Férfi

A bejegyzés trackback címe:

https://mizuno.blog.hu/api/trackback/id/tr683267297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helga84 · http://lhrunner.blogspot.com/ 2011.10.01. 11:18:17

Jaj de kar hogy nem pronalok!! Nagyon szep ez a cipo, total az en izlesem!

Vegyi Ali 2011.10.02. 19:11:37

Hát, ha nem lenne a Mizunonál Gender Engineering, akkor vennék egy nőit :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.03. 13:34:52

@helga84: @Vegyi Ali: szombaton megnéztem ezeket a cipőket élőben! Tényleg el kellene kezdeni pronálni, mert nagyon szépek. Volt egy Precision, amin pedig kis virágok voltak a sarokrészen. A japcsik ráéreznek lassan az itteni ízlésre is.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása